2.3 / December 22, 2015
(4.7/5) (1909)

Description

Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.

Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.

Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!

App Information Elite HD

 • App Name
  Elite HD
 • Package Name
  com.al.lupo.al
 • Updated
  December 22, 2015
 • File Size
  3.1M
 • Requires Android
  Android 4.0.3 and up
 • Version
  2.3
 • Developer
  Elite Dev
 • Installs
  100,000 - 500,000
 • Price
  Free
 • Category
  Entertainment
 • Developer
 • Google Play Link

Elite HD Version History

Select Elite HD Version :
 • 2.3 (6) - Latest Version
 • Elite HD 2.3 APK File

  Publish Date: 2015 /12/23
  Requires Android: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich, API: 15)
  File Size: 3.1 MB
  Tested on: Android 5.1 (Lollipop, API: 22)
  File Sha1: acc3f68d83d22bbd73f7705097976d83ca0f800a
  APK Signature: 276b1dc5f054308de0cfd92be20a7d5dfb3c6fd8

Elite Dev Show More...

Elite HD 2.3 APK
Elite Dev
Elite HD ju mundeson qe te shikoni kanaletShqipetare pa pagese. Aplikacioni eshte jo fitimprures, nuk eshtebere per qellime fitimi por thjesht per t'ju ardhur ne ndihme tegjithe atyre qe nuk kane mundesi te shikojne kanalet Shqipetare.Kanalet jane pothuaj gjate gjithe kohes te qendrueshme, dhe mund teshikosh pa problem. Cilesia e transmetimit eshte lene ulet sifillim per arsye qe te perballoje fluksin, me mire cilesi pak teulet dhe te panderprere sesa mos shikosh asgje.Aplikacioni nuk ka nevoje per te instaluar aplikacione te tjeraqe te funksionoje, kjo ben ndryshimin nga gjithe "aplikacionet" etjera qe jane. App eshte shume i shpejte dhe me e rendesishmjaeshte bere konform rregullave te playstore, qe do te thote qe nukju vjedh informacione nga telefoni juaj, sic qarkullojne disaaplikacione per te pare kanale Shqipetare por ne fakt ju marrin tedhena nga telefoni juaj.Ndryshimet ne app vazhdojne se shpejti do kete dhe opsione tetjera extra per ta bere sa me te perdorshem nga ana juaj.Faleminderit!